Olie-o-Olie

Ik heb de magie van olie ontdekt!

Ik hou van de natuur. Natuur biedt mij de rust en ruimte om te ontspannen en even helemaal tot mezelf te komen. De oliën van Young Living zijn voor mij zo’n mooie manier om in een paar seconden in contact te komen met de natuur. In deze tijden met veel prikkels en drukte ondersteunen ze mij om bij mezelf te blijven en me te herinneren aan mijn eigen kracht. Het is mooi om te ervaren hoe ze, (hoog)gevoelige kinderen en volwassenen helpen om meer in hun eigen energie te blijven en in hun eigen kracht te zetten. De kracht van geur vind ik zo bijzonder. Dat je met geur je stemming kan veranderen. Dat is toch heel fijn! Dat je lekker kan ontspannen of je vrolijker gaat voelen. De oliën hebben een positieve werking op je emoties.

Tevens zijn de oliën helpend en ondersteunend bij allerlei verschillende lichamelijke klachten en kwaaltjes (welke hier niet benoemd mogen worden vanuit de wet). Je hebt je eigen meukvrije apothekerskastje, voor jezelf, je gezin, je (huis)dieren: thuis, op reis en op je werk en 100% puur! Je kunt ze ook gebruiken als o.a. schoonmaakmiddel, in de wasmachine en tevens kun je er shampoo van maken, gezichtsolie, muggenspray, deodorant, douchegel en heel veel meer.

Essentiële oliën komen van nature voor in planten, bloemen, bomen, zaden, struiken en wortelen. Ze worden ook wel etherische oliën genoemd. Ze zijn belangrijk voor de planten om te leven en te groeien. De oliën houden door een zorgvuldig proces hun positieve werking en hebben invloed op lichaam en geest. Ze hebben een sterke geur en krachtige werking en worden snel door het lichaam opgenomen. Moderne onderzoeken tonen aan dat etherische oliën bij aromatisch gebruik: plaatselijk opbrengen, innemen of via een diffuser verspreiden, een rustgevende en reinigende werking hebben.

Als je echt de therapeutische werking van de oliën wilt is het van belang te kiezen voor een goed merk dat garant staat voor pure kwaliteit. Daarom heb ik gekozen voor Young Living. Zij hebben de farms in eigen beheer en laten naast hun eigen keuringen ook extern hun oliën testen en keuren. Er worden geen chemische bestanddelen toegevoegd.  De oliën van Young Living zijn 100% natuurlijk en van een geweldige kwaliteit. Ze bieden het totaal pakket. Het werk op alle niveaus, lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel. Wat een cadeau van de natuur!

Voor mij zijn de oliën van Young Living een heel mooie aanvulling binnen de speltherapeutische behandeling. Je kunt ze bestellen via je eigen account, welke je via mij kunt aanmaken. Ook kunnen de oliën apart besteld worden, ik doe maandelijks een bestelling, dus bestel gerust mee!  Laat weten als je bijvoorbeeld een starterkit via mij wilt bestellen, inclusief een heel fijne diffuser naar keuze. Heerlijk voor het hele gezin, inclusief je (huis) dieren.

Er is zoveel vraag naar de oliën, waardoor ik inmiddels een aparte website heb voor de essentiële oliën en andere producten van Young Living: Olie-o-Olie !

Heerlijke oliën voor positieve weerberichtjes in je gezin!