Bestellen

Starterkit Dewdrop

Deze kit kost € 171,52 (incl. BTW, excl. verzendkosten), dat lijkt misschien niet voordelig, maar als je alles in de starter kit los zou kopen zou het bij elkaar meer dan 300 euro kosten.

 

Inhoud*:
1 x 5 ml Frankincense
1 x 5 ml Lavender
1 x 5 ml Peppermint
1 x 5 ml Lemon
1 x 5 ml Purification
1 x 5 ml PanAway
1 x 5 ml DiGize
1 x 5 ml Thieves
1 x 5 ml RC
1 x 5 ml Copaiba
1 x 5 ml Stress Away
1 x 5 ml Orange (Bonus Olie)

* Young Living werkt met een Flexoil systeem, op het moment dat één of meerdere oliën niet leverbaar zijn worden ze vervangen met oliën met een vergelijkbare werking zodat de Premium Starter Kit altijd leverbaar blijft.

 • 10 kleine 2ml flesjes (leeg)
 • kaartjes met informatie over oliën uit de kit
 • 1 x  Aroma Glide roller ball
 • 2 x NingXia Red singles (60ml)
 • Young Living documentatie

Daarnaast ontvang je van mij een Nederlandstalig handboek bij de Dewdrop en Aria kit.

 

Starterkit Aria

Deze kit kost €278,60 (incl. BTW, excl. verzendkosten)
Een heel bedrag, maar als je de Aria los zou bestellen ben je €244,72 (incl. BTW) kwijt, voor iets meer heb je dus de hele starter kit.

Inhoud is identiek aan de kit met de dewdrop diffuser, het verschil zit in het soort diffuser.

Bestellen-stappenplan

Wat leuk dat je hebt besloten om een starterkit of losse oliën/producten aan te schaffen! Het startpakket is echt super aantrekkelijk om je avontuur met de oliën te beginnen. De oliën kunnen jou en je gezin zoveel moois gaan bieden, alles puur, en zo uit de natuur.

De oliën prijzig? Nee! Een grote uitgave in 1 keer? Ja, dat kan ik me voorstellen. Maar ze zijn het zo ontzettend waard. Zelf ben ik ook begonnen met een starterkit en zijn de oliën inmiddels niet meer weg te denken uit mijn gezin. We gebruiken ze dagelijks. Ook mijn kinderen, ze vragen zelf om de oliën wanneer zij het nodig hebben. Denk aan: in slaap vallen, concentratie, rust, ontspanning, focus, verkoudheden, pijn(tjes), sport&spieren, afsluiten van prikkels van buitenaf, schaafwonden, en zo ontzettend veel meer! De starterkit is om te beginnen ook echt de beste investering die iemand kan doen, puur omdat er de meest bruikbare en meest inzetbare oliën inzitten die in feite alles kunnen vervangen wat iemand normaal gesproken voor huis-, tuin- en keuken kwaaltjes zou gebruiken. Je kunt er tevens mee afvallen, sporten, schoonmaken, huid verzorgen en er algeheel gezonder mee worden.

Ik kan je nog zoveel meer vertellen over de oliën. Je kunt zelf een starterkit bestellen en aan de slag gaan. Vind je het fijn om eerst een 1 op 1 gesprek te hebben of misschien een workshop of party te geven/bezoeken, laat het me weten! Als distributeur kan ik je veel informatie geven die je in een (web)winkel niet krijgt. Young Living vindt het belangrijk dat mensen weten hoe ze de oliën zo effectief mogelijk kunnen inzetten en dat kan alleen als je veel informatie krijgt en ook vragen kunt stellen. Ik (en een aantal mensen met mij) zal je helpen om dit zo goed mogelijk te laten verlopen.

Om te bestellen kun je het beste de onderstaande stappen volgen. Mocht je vragen hebben, kun je me ook via fb een persoonlijk bericht sturen of mailen info@praktijklentezon.nl of een vraag stellen via het contactformulier van deze website. Ook kun je doorklikken naar mijn website over de oliën, welke ik samen met mijn team van olie members vorm geef.

Hoe te bestellen?

 1. Klik hier om direct op de site te komen en om je als member/lid aan te melden. Je kunt de taal zelf nog instellen als je wilt.
 2. Zorg er voor dat Wholesale member/Lid staat aangevinkt. Dit geeft je recht op 24% memberkorting en deze geldt meteen voor jouw toekomstige bestellingen!
 3. Let op dat er bij de 2 vakjes  “Sponsor ID” en bij “Enroller ID (introductiepersoon)” hetzelfde nummer staat ingevuld: 14774627. Dit is mijn young living ID nummer en dit betekent dat ik jou verder help met informatie over de oliën. Als je hier geen nummers invult, plaatst het systeem je zomaar ergens onder iemand. Je weet dan niet of diegene erg actief is met het begeleiden van members en het verstrekken van informatie.
 4. Als dit in orde is, klik je onderaan op ‘Doorgaan’.
 5. Je krijgt een melding dat ik (Praktijk LenteZon) jouw sponsor en introductiepersoon ben. Klik op ‘Doorgaan’.
 6. Je komt nu op een pagina met de tekst ‘Kies hier je Starter Kit’, maar dit sla je over door helemaal naar beneden te scrollen en op de button te klikken ‘Ga verder zonder Starter Kit’.
 7. Volg de verdere stappen op de pagina “Lidmaatschapsinformatie’. Schrijf je gebruikersnaam, pin en wachtwoord op, zodat je weer kunt inloggen later. Bewaar deze gegevens goed! (De 4 cijferige pin heb je o.a. nodig bij telefonisch contact met de klantenservice). Na alles te hebben ingevuld klik je onderaan op ‘Ga akkoord en ga verder’.
 8. Je krijgt nu een melding ‘Gefeliciteerd, je lidmaatschap bij Young Living is verwerkt’.
 9. Klik in het menu (links) op Essential Rewards. Ook al weet je nu nog niet of je mee wilt doen aan het spaarprogramma, het is toch een verstandige keuze om er nu wel voor te kiezen. Je kunt er namelijk al direct je eerste punten mee sparen én al je eerste GRATIS olie mee verdienen. Tevens krijg je flinke korting op de verzendkosten. En wees vooral gerust: je kunt de ER (Essential Rewards) op ieder gewenst moment stopzetten!
 10. Klik op de button ‘Doe nu mee’.
 11. Typ voor de Starterkit met dewdrop diffuser: 546314 in het zoekveld of typ voor de Starterkit met aria diffuser: 546514 in het zoekveld. En klik op ‘product toevoegen’.
 12. Ik adviseer je om ook direct de V-6 draagolie mee te bestellen (artikelnummer 303108, a € 24,50,-.). Deze draagolie is erg fijn is om erbij te hebben, je kunt hiermee de etherische oliën verdunnen (zeker voor kinderen belangrijk). Dit is een zuivere basisolie die niet vlekt en snel in de huid trekt. En… als je deze olie nu direct mee bestelt, komt het puntentotaal van je bestelling boven de 120 PV (Persoonlijk Volume) uit, waardoor je bij je bestelling direct een gratis olie ontvangt (welke dat is, is afhankelijk van de promo van de maand)!
 13. Wil je nog meer producten toevoegen, dan kan dat ook hier. Heb je alles in je mandje, klik dan op de button ‘Maandelijkse Bestelling opslaan’.
 14. In het volgende scherm controleer je je bestelling en pas je indien nodig de levering aan. Als alles in orde is, klik je op de button: ‘Volgende stap’.
 15. In het scherm dat je vervolgens te zien krijgt, kun je de verwerkingsdatum aanpassen. Wil je dit niet, klik dan op ‘Volgende’.
 16. In dit scherm vul je je betaalgegevens in (CreditCard of PayPal). Kies voor ‘Voeg een nieuwe betaaloptie toe’ en vul de gevraagde gegevens in. (Een PayPal account is heel makkelijk aan te maken en koppel je aan je bankrekening).
 17. Indien je wilt, kun je ook nog diverse goede doelen ondersteunen. (o.a. door je totaalbedrag naar boven af te ronden).  Klik op ‘Klaar’.
 18. Je bestelling is geplaatst en wordt zsm geleverd. Nadat je de bestelling hebt afgerond ontvang je een bevestigingsmail van Young Living. Meestal meteen of een dag erna ontvang je een mail dat UPS onderweg is om jouw pakketje te komen bezorgen. Levering is meestal binnen twee dagen, dit hangt af van de dag dat je besteld. Veel plezier met uitpakken!
Wat mag je van mij / ons verwachten:
> Ik stuur je een digitaal handboek toe met veel informatie en tips, zodat je meteen aan de slag kunt!
> Ik mail je een 10 daagse Premium Starterkit Challenge.
> Indien gewenst voeg ik je toe aan onze facebook groepen.
> Ik stuur je leuke olie-ideeën voor in de diffuser en om bijvoorbeeld inhalers, rollers, crèmes te maken en hoe je de oliën kunt gebruiken in recepten.
> Indien gewenst zal ik je begeleiden.
> Uiteraard praten we even bij over wat je er nog allemaal meer mee kan.
> Wanneer jij andere mensen uitnodigt, kan ik ook een Olie-o-Olie-meeting, party of workshop (bijv. in combinatie met tips voor kindermassage) komen geven.
Welkom bij Young Living! Ik wens je heel veel plezier toe met jouw Young Living producten.

Heerlijke oliën voor positieve weerberichtjes in je gezin!