Je doelen bereiken met AFT (Aroma Freedom Technique)

Laat geur voor je werken met Aroma Freedom Technique

Je doelen halen, angsten loslaten om weer verder te kunnen gaan met het halen van je doelen of lekkerder in je vel zitten. Hoe vaak heb je al een doel voor jezelf gesteld, maar lukte het niet om het te behalen? Door angsten, denken dat je het toch niet kunt of andere belemmerende gedachten. Dan is het tijd voor Aroma Freedom Technique!

 

De kracht van geur

De geuren van essentiële oliën zijn belangrijke triggers voor ons brein. De effecten ervan worden al jarenlang onderzocht door wetenschappers. De Aroma Freedom Technique, afgekort AFT, gebruikt de geuren van essentiële oliën in combinatie met methodes uit de psychologie.

Er zijn meerdere technieken waarmee we werken binnen de Aroma Freedom

Aroma Freedom Technique

AFT richt zich op de toekomst. Het helpt je blokkades op te lossen die je belemmeren om je doel voor de toekomst te bereiken. De geuren van de essentiële oliën werken in op de plekken in je hoofd waar herinneringen worden bewaard. Ze helpen negatieve gedachten, gevoelens, emoties en oude herinneringen op te lossen en om te zetten in een positieve benadering. Dit helpt om helderheid te krijgen in je intenties en doelen, en om de daarbij belemmerende gedachten en emoties los te laten. De essentiële oliën van Young Living helpen bij een permanente verandering waardoor je meer openheid, vrijheid en zelfvertrouwen zult ervaren. Zo kun je alles uit jezelf halen en je talenten, kracht en gaven optimaal benutten.

Memory Resolution Technique

Deze techniek richt zich op het loslaten van pijnlijke emoties en herinneringen uit het verleden. Misschien is er iets gebeurd in het verleden waar je een vervelende herinnering aan over hebt gehouden. Je werd boos, verdrietig of je schrok. En de emotie bij deze gebeurtenis heeft zich vastgezet in je geheugen. Natuurlijk kun je deze emoties parkeren, maar ze komen een keer terug. En waarschijnlijk op een moment dat je het niet verwacht. Met de Memory Resolution Technique kun je de emotionele trigger van deze herinnering verminderen of zelfs helemaal loslaten. De negatieve emoties verdwijnen door het inhaleren van essentiële oliën en je te richten op de herinnering.

Aroma Reset

Met de Aroma Reset maak je in 60 seconden emotionele energie los van een actuele situatie in het heden. Zo creëer je in een minuut meer rust voor jezelf door stress en frustratie los te laten. De Aroma Reset geeft je, waar je ook bent, meer ontspanning. Thuis of op het werk.

Wil je weten hoe? Download dan de gratis aroma reset in de webshop.

Waar kan een Aroma Freedom Technique sessie bij helpen?

Hieronder zie je een overzicht van belemmerende gedachten en overtuigingen waarbij AFT kan helpen:

  • Op je intuïtie afgaan
  • Uitstelgedrag
  • Stoppen met roken of alcohol drinken
  • Weerstand doorbreken om te gaan sporten
  • Grenzen aangeven
  • Succes van je werk/bedrijf maken
  • Verlies en/of negatieve ervaringen verwerken

Uit ervaring blijkt dat mensen meer rust voelen, meer zelfvertrouwen, een betere focus, inzichten en meer energie krijgen, en vermindering van lichamelijke klachten. Ben je benieuwd wat een AFT sessie voor jou kan doen? Maak dan een afspraak voor een sessie.

Hoe werkt de Aroma Freedom Technique?

Hoe werkt een Aroma Freedom Technique sessie?

Tijdens een Aroma Freedom Technique sessie bespreek je de belemmering en pel je die laag voor laag af. Het kan zijn dat je uitkomt bij je jeugd. Daar kunnen die negatieve gedachten zich hebben vastgezet en voor blokkades gezorgd. Sommige van die belemmeringen zie je zelf, maar het kan ook zijn dat je tijdens een AFT-sessie een blokkade tegenkomt waarvan je het bestaan niet afwist. Het is dan ook raadzaam om meerdere sessies te doen.

Waar komt de Aroma Freedom Technique vandaan?

De Aroma Freedom Technique is ontwikkeld door Dr. Benjamin Perkus. Als psycholoog met 20 jaar ervaring, paste hij verschillende technieken toe en deed hij in zijn praktijk 17 jaar lang ervaring op met het gebruik van essentiële oliën. Hij zag dat geur een belangrijke werking had bij het aanpassen van gedachten, gevoelens en overtuigingen.

Hij heeft aspecten van EMDR, EFT en NLP samengevoegd met aromatherapie. Door het ruiken van bepaalde oliën volgens een specifiek proces kun je negatieve gedachtes, gevoelens en ervaringen loslaten.