Over Bianca

Wat leuk dat je mijn website bezoekt!

Ik ben Bianca en naast eigenaar van deze praktijk, ben ik de trotse moeder van 2 prachtige opgroeiende kinderen.

Wat vond ik het bijzonder om moeder te mogen worden. Mijn kinderen laten mij zien wat belangrijk is in het leven en laten me zoeken naar de juiste balans. Kinderen brengen zoveel moois, maar ook zorgen en twijfels. Het is belangrijk hen en jezelf als ouder/verzorger in hun kracht te zetten!

Mijn expertise en hart liggen op het gebied van hooggevoeligheid, (enkelvoudig) trauma, rouw en verlies en ziekte binnen het gezin. Ik zet mij graag in, zodat kinderen weer vertrouwen krijgen in zichzelf en in de wereld om hen heen. Ik doe dit werk met veel passie en plezier!

Ik werk inmiddels zo’n 20 jaar met kinderen en jongeren in een grote instelling voor jeugdhulpverlening. Ik heb op verschillende plekken gewerkt als ouder-kind-gezinsbegeleider, pedagogisch medewerker, SOVAtrainer, co-therapeute, ambulant hulpverlener en alweer ruim 10 jaar als speltherapeute voor kinderen met medische gerelateerde problematiek. Naast het werken in een grote instelling heb ik altijd de wens voor een eigen praktijk gehad. Ik wil kinderen/jongeren en hun ouders in een kleinschalige, huiselijke setting ondersteunen en in hun ontwikkeling verder helpen. In mijn eigen praktijk kan ik mijn ideeën en werkwijze uitvoeren op een manier die bij mij past. En dat geeft energie! Gevoelens staan centraal en alles wat en wie daarbij daarbij hoort.

Gezinnen mogen in mijn praktijk altijd rekenen op mijn luisterend oor, betrouwbaarheid, zorgvuldigheid én betrokkenheid. Mijn doel daarbij is dat kinderen en hun opvoeders na een therapietraject weer het gevoel hebben samen verder te kunnen. Daarom bied ik kinderen en jongeren binnen praktijk LenteZon een veilige plek, waar zij zichzelf kunnen zijn en waar zij hun gedachten en gevoelens kunnen uiten. Daarnaast geef ik opvoeders de ondersteuning die zij nodig hebben en werk ik nauw met hen samen in het belang van hun kind.  

Mijn wens is dat kinderen gezond groot groeien!