DE STARTERKIT, de ideale start met essentiële oliën

Hieronder lees je meer over de oliën uit de starterkit, het is slechts een korte beschrijving van elke olie. Er zijn nog veel meer mogelijkheden per olie, wil je er meer informatie over? Neem dan contact met me op en ik vertel je er graag meer over! of kijk op onze website: www.olie-o-olie.nl
Ik vind de oliën echt magisch, het zijn echte krachtpatsers met ieder hun eigen superpower! Hieronder lees je (kort) wat ze kunnen doen.

Er zijn naast de oliën uit deze Premium Starterkit, welke ik hieronder toelicht, nog veel meer oliën van Young Living (allemaal met hun eigen therapeutische waarde).

Ik bestel zelf altijd 1x per maand, ook voor diegenen die een losse olie mee willen bestellen (je profiteert dan van mijn 24% distributeurs korting). Mocht je een starterkit willen, is het het meest voordeligst om zelf een account aan te maken (ik kan dit ook voor je doen). Tip: altijd bestellen onder Essential Rewards! Dan krijg je veel voordelen, waaronder de korting en je spaart direct punten die zijn om te zetten in gratis producten. Voor een beschrijving van het aanmaken van een account klik hier.

Kom je er niet helemaal uit, stuur me een berichtje (info@praktijklentezon.nl), of pb me via facebook, dan help ik je verder.

Olie-o-Olie bestaat uit een snel groeiende groep fijne mensen. Mensen die enkel enthousiaste oliegebruikers zijn én mensen die net als ik ook onafhankelijk distributeur zijn geworden en hun liefde voor de Young Living producten delen met anderen.

Ook jij kunt deel uitmaken van Olie-o-Olie als je dat wil. Dat kan door een account aan te maken bij Young Living met mijn referentienummer of van één van onze Olie-o-Olie business members.

Starterkit Dewdrop

Starterkit Aria

Olien uit de starterkit

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in de oliën van young living!

Met de starterkit heb je je eigen wellnessbox. Deze starterkit is echt super aantrekkelijk om je avontuur met de oliën te beginnen (je kunt ook losse oliën/producten met mij mee bestellen). Als distributeur kan ik je veel informatie geven die je in een (web)winkel niet krijgt. Young Living vindt het belangrijk dat mensen weten hoe ze de oliën zo effectief mogelijk kunnen inzetten en dat kan alleen als je veel informatie krijgt en ook vragen kunt stellen. Ikzelf en een aantal mensen met mij zullen je helpen om dit zo goed mogelijk te laten verlopen.

Lees hieronder meer over wat de oliën o.a. kunnen betekenen.

De oliën uit de starterkit en leuke extra’s! :

 • Frankincense

   

   

  Frankincense is o.a. te gebruiken bij: ongerustheid, zwellingen, wratten, stress, schaafwondjes, striae, rimpels en pigmentvlekken, ademhalingsproblemen.

 • Lavender

   

   

  Lavender is o.a. te gebruiken voor/bij: ontspanning, het verlichten van stress, stimulans voor het uithoudingsvermogen, energie, bij snijwonden, kneuzingen en huidirritaties, slaapproblemen, bacteriën, verbranding door zonnen.

 • Peppermint

   

   

  Peppermint is een zoete, zeer intensieve essentiële olie die heel goed te gebruiken is bij problemen rond de spijsvertering en de luchtwegen. Deze olie kan helpen om concentratie en mentale scherpte te verbeteren,
  voor een betere spijsvertering, bij verkoudheid, koorts, hoofdpijn, constipatie, maagzuur, buikkrampen, stijfheid, lusteloosheid & heel veel meer.

  1 van mijn favorieten!

 • Lemon

   

   

  Lemon is een single olie, dat wil zeggen dat er maar één olie in zit. Het heeft reinigende en zuiverende eigenschappen. Kan gebruikt worden bij een opgeblazen gevoel, futloosheid, onrust, broze nagels en broos haar, infecties, zweertjes in de mond, insectenbeten, hoesten, eeltknobbels.

 • Stress Away

   

   

  Stress Away olie is een blend, dat wil zeggen dat er meerdere oliën in zitten. Deze olieblend bevat Copaiba, Lavender, Cedarwood, Ocotea, Lime en Vanille.

  Stress Away is een heel veelzijdige olie en doet zijn naam zeker eer aan. Hij neemt gevoelens van stress weg! Dus heel goed in te zetten bij stress, angsten, paniek, mentale vermoeidheid etc. Het is een heerlijke rustgevende blend. En wordt ook vaak gebruikt om beter te kunnen slapen

  Absolute favoriet! Thuis en in mijn praktijk.

 • R.C.

   

   

  R.C. is een zeer sterke blend met name gericht op het ademhalingssysteem. Het ondersteunt een gezonde longwerking en door zijn samenstelling is deze blend zeer geschikt om ondersteuning te bieden
  bij diverse ongemakken aan de luchtwegen. Ook heeft RC een verlichtende werking bij allergieën. Het heeft een sterk antivirale werking en gaat de strijd aan tegen infecties en ontstekingen.

 • PanAway

   

   

  PanAway olie is een blend van Peppermint, Wintergreen, Helichrysum en Clove. PanAway is een olie die is in te zetten bij o.a. hoofdpijn, spierpijn, groeipijn, verstuiking, reumatische pijn, blessures, ontstekingen in spieren en banden, pijn aan botten en gewrichten.

 • Thieves

   

   

  Thieves olie is een blend, dat wil zeggen dat er meerdere oliën in zitten, nl. Clove, Lemon, Cinnamon Bark, Rosemary, Eucalyptus.

  Thieves is een blend die veelal ingezet wordt om zijn reinigende en zuiverende eigenschappen en om het feit dat hij het immuunsysteem bevordert. Deze oliemix kan o.a. ingezet worden bij griep, koorts, verkoudheid,
  tandpijn, virussen, infecties, keelpijn, koortsblaasjes.

 • Copaiba

   

   

  Copaiba is een krachtige en veelzijdige olie. Deze olie heeft de speciale eigenschap de werking van andere oliën te versterken. De Copaiba olie heeft dezelfde pijnbestrijdende kenmerken als CBD-olie of Canabisolie,
  maar in een hogere concentratie. Dus een perfect alternatief hiervoor.

  Copaiba heeft van zichzelf ook een ontstekingsremmende werking, zowel intern als extern. Zo werkt het bij ademhalingsproblemen als bronchitis, bij huidproblemen als acné of psoriasis, maar ook bijvoorbeeld bij reumatische pijnen of blaasontsteking.

 • Digize

   

   

  DiGize is een olie die speciaal is samengesteld om het spijsverteringsstelsel te ondersteunen.
  Bij een opgeblazen gevoel, brandend maagzuur, opgezette darmen, prikkelbare darmsyndroom, diverticulitus, koliek en andere darmproblemen werkt de DiGize ondersteunend. Ook andere problemen zoals Candida kan de DiGize aanpakken. En het helpt parasieten die zich hebben gevestigd in het spijsverteringsstelsel aan te pakken.

 • Purification

   

   

  Purification olie is een blend, dat wil zeggen dat er meerdere oliën in zitten: Lemongrass, Tea Tree, Rosemary, Myrtle, Lavandin en Citronella.

  Purification is o.a. te gebruiken voor/bij: het neutraliseren van geuren, insectenbeten, kleine snij- en schaafwonden, wondjes, ondersteuning bij de bloedsomloop, ondersteuning voor gezonde pezen en gewrichten,
  ondersteuning van het immuunsysteem, infecties, acne, zere keel, vieze luchtjes in huis.

 • Bonus Olie!

   

   

  Orange+ krijg je er tegenwoordig als BONUS bij!

  Dit is een PLUS olie en dat wil zeggen dat de olie officieel goedgekeurd is om in te nemen.In Amerika is het erg van belang dat dit op het flesje staat. De inhoud is echter hetzelfde als een gewoon flesje Orange.
  Orange heeft een upliftende werking, je wordt er vrolijk van en het geeft je energie en een fris gevoel.

 • Extra's!!!

  Extra’s:
  – 2x 60 ml zakjes NINGXIA RED
  – 1x AromaGlide Roller Fitment

 • Daarnaast ontvang je nog een aantal leuke extra's om direct met je kit aan de slag te gaan!

  De starterkit is jouw perfecte start met de essentiële oliën. Naast de diffuser van hoge kwaliteit krijg je er 12 breed inzetbare oliën bij. Deze oliën kunnen een goede ondersteuning bieden bij oa een goede nachtrust, stress, angst, wondjes, (spier- en hoofd)pijn, darmklachten, verkoudheid, hooggevoeligheid en goed in te zetten bij oplopende emoties, zoals boze buien. Als je de starterkit nu aanschaft kun je meteen beginnen met het inzetten van de oliën bij jezelf of je gezin.

  Als je gaat uitrekenen wat de diffuser en de 12 oliën los zouden kosten, kom je uit op een bedrag van ruim €300 euro. Tel daar dan nog het welkomstpakketje bij op t.w.v. €25 en als laatste ook nog de verzending van €12,99. Goed nieuws! Via mij ontvang je alles hierboven voor maar liefst €187,00. Is dit duur? Nee! Is dit in een keer veel geld? Ja, zeker! Het is natuurlijk niet zomaar iets wat je aanschaft, maar het is zeker life changing voor jou en je gezin!

 • Welkomstpakketje

  Welkomstpakketje voor jou, van mij:

  Ik heb deze zelf samengesteld en bestaat oa uit:

  • Een handboek. Hierin vind je alle informatie die je moet hebben om aan de slag te gaan.
  • 2 rollers; zo kun je gelijk aan de slag met het maken van je eigen persoonlijke rollers.
  • 1 pipetflesje; wel zo handig als je vaker een combinatie gebruikt van oliën in de diffuser. Dan heb je ze alvast “geblend”.
  • 1 neusinhaler; heel simpel om te maken, fijn om bij je te hebben of je kinderen mee naar school te geven en ideaal voor onderweg.
  • Een mooi notitieboekje, om alles wat je tegenkomt tijdens je olie avontuur aan tips, recepten en ideeën in op te schrijven.
 • V6 draagolie

  Bestel je de V6 draagolie (voor verdunnen, zeker aan te raden wanneer je de oliën bij kinderen wilt inzetten) erbij? Dan ontvang je ook nog eens de olie van de maand.

Heerlijke oliën voor positieve weerberichtjes in je gezin!