Beleef de Stal & Ontspan Jezelf! (volwassenen)

Klik op het logo van Beleef de Stal en ontdek, lees en beleef wat wij bieden op onze speciale website! 

Ons populaire programma van Beleef de Stal & Versterk jezelf! voor kinderen en de reacties van kinderen en vooral ook hun ouders heeft geleid tot het ontwikkelen van een versie voor volwassenen!

Beleef de Stal & Ontspan jezelf!

Door middel van samenzijn en contact met de paarden en andere dieren op stal, (terug) komen bij jezelf, bij wat jij nodig hebt om je weer krachtig en in balans te voelen.

Beleef de Stal & Ontspan jezelf! is een volledige ervaringsgerichte en oplossingsgerichte training met activiteiten die aanzetten en leiden tot nieuwe inzichten waar je de rest van je leven profijt van hebt.

 

Lijkt het je wat dit te bereiken door:
  • Verbinding aan te gaan met de natuur
  • Contact te hebben met de dieren op stal (paarden, honden, konijnen, cavia’s en kippetjes)
  • Coaching en Begeleiding te krijgen van een ervaren coach (Linda) en een ervaren therapeute (Bianca)
Je bent van harte welkom!!!

In een kennismakingsgesprek kijken we samen met jou naar je verwachtingen en interesse. Ervaring met deze dieren is totaal niet van belang en er is altijd ruimte om op veilige afstand te blijven als je het spannend vindt.

Kosten:

Investering van slechts 79 euro per sessie voor een levenslang resultaat! (Je ontvangt aan het einde van de maand een factuur voor het aantal sessies van die maand)

Vergoedingen: 
  • Wanneer je aanvullend verzekerd bent is (gedeeltelijke) vergoeding mogelijk door de zorgverzekeraar. Het is belangrijk dit zelf goed uit te zoeken. De factuur, welke je achteraf ontvangt, dien je zelf in bij de zorgverzekering. Zie ook tarieven en vergoedingen voor meer informatie. We vragen je wel vooraf te betalen.
  • Het is ook mogelijk de kosten op te geven bij de belastingdienst onder “niet vergoede ziektekosten”.
  • Voor ondernemers is de training volledig aftrekbaar.